Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:47:39 GMT

نصب ایستگاه تقلیل فشار گاز ایرانی در عراق

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۵۷۹۸

نصب ایستگاه تقلیل فشار گاز ایرانی در عراق

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز شده که این ایستگاه‌ها علاوه بر ایران در کشور عراق نیز نصب شده است.

به گزارش ایسنا، حمید رستمی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در عرصه طراحی و ساخت ایستگاه‌های اندازه‌گیری و تقلیل فشار گاز در ایران، با بیان اینکه این مجموعه در زمینه طراحی، ساخت و راه‌اندازی مجموعه ایستگاه‌های تقلیل، اندازه‌گیری و کنترل فشار گاز به صورت EPC تا ظرفیت ۳ میلیون مترمکعب بر ساعت فعال است، گفت: ما از بدو تاسیس در زمینه طراحی، تامین و ساخت شبکه‌های گازرسانی و سیستم‌های سوخت مجتمع‌های مسکونی و صنعتی شناخته شدیم و همزمان با واگذاری ساخت ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز از وزارت نفت به شرکت‌های خصوصی در سال۸۰ با تمرکز بر این بخش از صنعت گاز به فعالیت خود ادامه دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سال ۸۴ اقدام به ساخت ایستگاه تقلیل فشار ۳۰۰ هزار مترمکعبی نیروگاه فارس کردیم، ضمن آنکه با شناخت دقیق الزامات و نیازهای متفاوت سیستم‌های تغذیه و سوخت صنایع فولاد، پتروشیمی و کارخانجات تولیدی، تجربه طراحی و ساخت «بیش از ۲۰ ایستگاه نیروگاهی»، «ایستگاه‌های تمام کنترل صنایع پتروشیمی و تغذیه صنایع فولاد» و «گندله‌سازی» را داریم.

رستمی با بیان اینکه با گستردن مرزهای فعالیت خود، در سایر کشورهای منطقه نیز خدمات ارائه می‌کنیم، اظهار کرد: پروژه EPC ایستگاه تقلیل فشار گاز نیروگاه "رمیله" بصره یکی از این خدمات در سطح منطقه است.

به گفته رستمی، کاهش و کنترل فشار گاز اصلی‌ترین هدف یک ایستگاه تقلیل فشار است که توسط شیرهای کنترلی موسوم به رگولاتور انجام می‌گیرد. اندازه‌گیری میزان جریان عبوری بسته به حساسیت و نیاز دقت مصرف‌کنندگان توسط انواع تجهیزات کنتورهای توربینی و یا اولتراسونیک انجام می‌شود. این کنتورها می‌توانند در جریان بالادست یا پایین دست یک ایستگاه تعبیه شده و میزان مصرف را گزارش کند.

این فعال دانش‌بنیان یادآور شد: از آنجا که گاز طبیعی بدون رنگ و بو فاقد هرگونه مشخصه قابل تشخیص در محیط است، چنانچه گاز ایستگاه برای مصارف شهری و یا کارخانه‌ای در نظر گرفته شده باشد، می‌توان جریان خروجی را با همراه کردن ترکیبی بسیار بودار (عموما مرکاپتان) بودار کرد تا در مواقع نشت و انتشار گاز علایم فیزیکی مشخصی مانع از وقوع انفجارات و یا فجایع دیگر شوند. این امر توسط بودارکننده های تزریقی و یا کنار گذر صورت می‌گیرد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: دیگر محصولات ما شامل اسکرابر، فیلتر سپراتور، فیلتر خشک گاز، گرم‌کن گازی، بودارکننده بای‌پس، بودارکننده تزریقی که همگی زیرمجموعه‌ای از محصول نهایی یعنی ایستگاه تقلیل فشار گاز هستند، می‌شود.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، رستمی توضیح داد: اسکرابر، فیلتر سپراتور، فیلتر خشک گاز همگی از تجهیزاتی است که برای تصفیه و خالص‌سازی گاز پرفشار در مسیر ایستگاه‌های گاز پر مصرف قرار داده می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایستگاه تقلیل گاز ايران عراق دانش بنیان ایستگاه تقلیل فشار تقلیل فشار گاز ساخت ایستگاه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آماده افتتاج شدن ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه دریامحور و مذاکره ساخت کشتی برای کوبایی‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: 13هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری بر توسعه تجارت خارجی با کشورهای همسایه افزود: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشورهای حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده‌ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود