Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت مخازن آب‌ پمپ شده از نیروگاه اتمی فوکوشیما در حال پر شدن بوده و دولت ناگزیر به یافتن راه‌حلی برای این موضوع است. رسانه‌ها نوشته‌اند که دولت ژاپن تصمیم دارد میلیون‌ها تن آب آلوده به رادیواکتیو را به دریا بریزد.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، تصمیم احتمالی دولت ژاپن برای صدور مجوز تخلیه آب مخازن نصب شده برای خروج آب‌های آلوده به رادیواکتیو نیروگاه فوکوشیما با اعتراض و مخالفت ماهیگیران و همچنین کشاورزان ژاپنی روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت تاگس‌شاو وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان با انتشار گزارشی از توکیو، خبر از تصمیم قریب الوقوع دولت ژاپن مبنی بر سرازیر کردن میلیون‌ها تن آب آلوده به دریا داده است.

به گزارش سایت تاگس‌شاو وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان، موضوع بر سر آب مخازنی است که پس از وقوع فاجعه فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ برای تخلیه آب‌های آلوده این نیروگاه‌ نصب شده بودند. گفته می‌شود که دولت ژاپن بر آن است از سال ۲۰۲۲، کار تخلیه آب این مخازن در دریا را آغاز کند. موضوع بر سر بیش از یک میلیون تن آب آلوده است.

زمین‌لرزه ماه مارس سال ۲۰۱۱ در ژاپن منجر به یک سونامی بزرگ شد که به نیروگاه‌های اتمی فوکوشیما هم آسیب‌های اساسی وارد کرد. این بزرگ‌ترین فاجعه اتمی جهان پس از فاجعه چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ است.

در اثر زمین‌لرزه و سونامی، سامانه خنک کردن رآکتورها از کار افتاده بود و همین موضوع منجر به ذوب هسته‌ای در شش رآکتور آن نیروگاه شده بود.

شرکت نیروی برق توکیو (تپکو) که مسئول این نیروگاه بود، از آن زمان تا کنون با نصب مخازن بزرگ، میلیون‌ها تن آب آلوده موجود در این نیروگاه را تخلیه کرده است.

آب‌های تخلیه شده در مخازن بزرگ نصب شده در محل نیروگاه ذخیره شده‌اند. سرمنشاء این آب‌های آلوده متفاوت هستند. بخشی از آن‌ها مربوط به آب‌های موجود در سامانه ‌خنک کردن رآکتورها هستند و بخش دیگر، آب‌هایی را شامل می‌شوند که در اثر بارش باران به درون نیروگاه نفوذ کرده‌اند.

با افزایش ذخایر آب در تانک‌های یاد شده، فشار بر دولت ژاپن در رابطه با تصمیم‌گیری پیرامون این آب‌های آلوده نیز افزایش یافته است. شرکت تپکو اعلام کرده است که مخازن نصب شده از سال ۲۰۲۲ به بعد پر می‌شوند و امکان انبار کردن بیشتر آب وجود ندارد.

وجود تریتیوم در آب‌های آلوده

گزارش‌های منتشر شده حکایت از فیلتر شدن دائمی آب این مخازن دارند. هدف از فیلتر کردن آب، کاهش آلودگی رادیواکتیوی آن اعلام شده است.

بنا بر اظهارات مقامات شرکت تپکو، پس از فیلتر شدن چندباره آب این مخازن، تنها ماده تریتیوم در آن وجود خواهد داشت. مسئولان اعلام کرده‌اند که تکنولوژی موجود امکان فیلتر تریتیوم را فراهم نمی‌کند.

بر اساس ارزیابی کارشناسان، وجود تریتیوم به میزان بالا در این آب، برای انسان زیان‌بار است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که آب کاملا فیلتر شده این مخازن می‌تواند در آب‌های اقیانوس تخلیه شود. به باور آن‌ها، چنین امری، برای محیط زیست زیان‌بار نیست.

این در حالی است که کشاورزان و ماهیگیران نسبت به پیامدهای چنین اقدامی ابراز نگرانی کرده‌اند. آن‌ها نگران هستند که در صورت تخلیه این آب در دریا، مصرف کنندگان از خرید فرآورده‌های گیاهی و دریایی آن‌ها خودداری کنند.

بر اساس ارزیابی دولت ژاپن و مسئولان شرکت تپکو، جبران خسارات ناشی از فاجعه فوکوشیما به ۴۰ سال زمان نیاز دارد.

برچسب هااورانیوم ژاپن نیروگاه فوکوشیما

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اورانیوم ژاپن نیروگاه فوکوشیما آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو آب های آلوده تن آب آلوده دولت ژاپن نصب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند

حیدریان گفت:در حال حاضر آب سد گلستان در آستانه سرریز می‌باشد و از روز شنبه مورخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ مجددا رهاسازی می‌شود.

او ادامه داد: مخزن سد بوستان ۶۲ درصد، وشمگیر ۳۲ درصد و نگارستان ۶۰ درصد آب دارد.

استان گلستان دارای ۱۴ سد بزرگ مخزنی به نام‌های کوثر، شهیدچمران، بوستان، گلستان، وشمگیر، نگارستان، شهید ایمری، شهید قربانی، شهید دستغیب، کرند، دانشمند، اینچه برون، آلماگل و آلاگل است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • قتل مادر با دمبل به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند
  • قتل مادر به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد