Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: از هفته گذشته مترو افزایش ۱۱ درصدی مسافر داشته یعنی نزدیک به ۲۰۰ هزار مسافر از خودروی شخصی استفاده نمی‌کنند.

به گزارش مشرق، محسن پورسیدآقایی، با بیان اینکه یکی از اقداماتی که باید در مسیر کاهش آلودگی شهر انجام داد نصب فیلتر جاذب دوده روی اتوبوس‌های شهری  است گفت : اگر اتوبوس‌ها دود استانداردی هم داشته باشند این فیلترها از همان دود هم جلوگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: دولت درهای توسعه مترو را قفل کرد

وی با بیان اینکه از سال گذشته تمامی اتوبوس‌های شرکت واحد به مراکز معاینه فنی مراجعه و برگه معاینه فنی خود را دریافت کردند، افزود: کلیه اتوبوس‌ها با وجود معاینه فنی، دود ذاتی دیزل را دارند. نصب این فیلترها روی اتوبوس‌ها، از خروج هرگونه آلایندگی از اگزوز اتوبوس جلوگیری می‌ کند.

معاون شهردار تهران در مورد نصب فیلترهای جاذب دوده، گفت: قراردادی با شرکت اتوبوس‌سازی اسنا یدک منعقد شده که ۷۰۰ دستگاه از اتوبوس‌ها باید مجهز به فیلتر جاذب دوده شوند. برخی بابت نصب این فیلترها روی اتوبوس‌ها نگرانی داشتند که ممکن است به موتور به اتوبوس ضرر وارد شود. امااین فیلترهای دوده به هیچ اتوبوس آسیبی وارد نخواهند کرد.

پورسیدآقایی با اعلام اینکه درحال حاضر ۵۰ دستگاه فیلتر دوده به منظور نصب روی اتوبوس‌ها آماده شده است، عنوان کرد: فیلترها تاکنون روی ۲۰ دستگاه اتوبوس نصب شده و هر روز یک اتوبوس به این فیلتر جاذب دوده مجهز خواهد شد. امیدواریم این اقدام ادامه پیدا کند تا تمامی اتوبوس‌ها مجهز به فیلتر جاذب دوده شوند.

وی تصریح کرد: تولید داخل این فیلترهای جاذب دوده آغاز شده تا متکی به واردات آن نباشیم. بخشی از این تجهزات در داخل تولید شده و بخش کمی هم از خارج وارد خواهد شد. به موازات از شرکت‌های دانش بنیان تقاضا کرده‌ایم که وارد این حوزه شوند و در این زمینه کمک کنند. خوشبختانه یک شرکت موفق به تولید یک نمونه فیلتر جاذب دوده شده که بر روی یک اتوبوس نصب شده و درحال تست است. ادامه مسیر این است که تمامی اتوبوس‌هایی که در شهر تردد می‌کنند اعم از سرویس ادارات و مدارس و همچنین همه‌ی کامیون‌ها و خودروهایی که به هرنوعی با مسائل دیزلی مواجه هستند به این فیلترهای دوده مجهز شوند. با این اقدام از انتشار و تولید آلاینده‌ها جلوگیری خواهد شد.

به گفته پورسیدآقایی، راه حل کاهش آلودگی هوا، جلوگیری از انتشار دوده است، این گونه می‌توان میزان آلودگی را کاهش داد تا شرایط بهتر شود.

وی در مورد هزینه نصب این فیلترهای جاذب دوده، گفت: هزینه نصب از منابع محدود شهرداری تهران است. هر فیلتر هزینه‌ای حدود ۱۰۰ میلیون تومان در پی دارد. قرار بود که جرایم بدست آمده از طرح LEZ معاینه فنی به صورت صد در صدی برای رفع آلودگی هوا هزینه شود، اما به علت مشکلات دولت این اتفاق نیفتاده است. دولت منبعی که قرار بود به کاهش آلودگی کمک شود را تخصیص نداده، با این حال امیدواریم که بخشی از این‌ منابع به رفع آلودگی شهر و توسعه حمل و نقل عمومی تخصیص یابد.

وی در مورد تفاوت‌های فیلتر جاذب دوده جدید با سایر فیلترها، توضیح داد: نصب فیلترهای جاذب دوده متفاوت‌تر از دوره قبل است. در دوره فیلترهای قدیمی دائما باید مواد شیمایی به سوخت اضافه می‌شد تا کار فیلترازیسیون را انجام دهند اما در این دوره احتیاج به چنین چیزی وجود ندارند و از طریق فیلتر کردن تمامی آلاینده‌ها، فیلترازیسیون صورت خواهد گرفت. این فیلترهای جاذب دوده جدید عمر بسیار بالایی دارند و براساس وجود سنسورها هر زمان که دستگاه از ذرات پر شود به صورت آنلاین در سیستم مرکز نشان داده می‌شوند. پیش بینی شده که در یک دوره هشت ماهه این دستگاه‌های فیلتر جاذب دوده نیاز به تخلیه ذرات دارند.

پورسیدآقایی در ادامه در پاسخ به این سئوال که آیا شورای شهر تهران و رئیس کمیسیون حمل و نقل شورا که مخالف نصب فیلتر دوده بودند با نصب این فیلترها موافق هستند یا خیر، گفت: کمیسیون محیط زیست و حمل و نقل موافق نصب فیلتر دوده هستند اما ابهاماتی وجود دارد و معتقدند که ممکن است این فیلترها بر روی موتور تاثیر بگذارد که این دغدغه‌ها رفع شده است؛ چرا که خوشبختانه در مرحله نصب فیلتر دوده، از شرکت اتوبوس ساز درخواست کرده‌ایم که نسبت به تامین فیلترهای دوده اقدام کنند تا ابهامات و مشکلاتی که می‌توانستیم برای نصب فیلتر دوده متصور شویم، رفع شود.

وی با بیان اینکه انتظار همه در مقابل گران کردن بنزین این است که امکان جدیدی به مردم دهیم تا با حمل‌نقل عمومی تردد کنند، اظهار داشت: مذاکراتی با دولت در حال انجام است تا تفاضا شود که بخشی از منابع افزایش قیمت بنزین برای توسعه حمل ونقل عمومی به ویژه خرید اتوبوس اختصاص یابد. تجربه گذشته نشان داده که تا دو ماه مردم به سمت حمل و نقل عمومی بازمی‌گردند یعنی در صورت عدم بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی، باز به سمت استفاده از خودروی شخصی بازمی‌گردند. از هفته گذشته مترو افزایش ۱۱ درصدی مسافر داشته یعنی نزدیک به ۲۰۰ هزار مسافر از خودروی شخصی استفاده نمی‌کنند و ترافیک کاهش یافته است. اتوبوسرانی هم به صورت محسوس با افزایش مسافر مواجه بوده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین شهرداری تهران پورسیدآقایی مترو تهران شورای شهر تهران مشرق مترو ایستگاه مترو متروی تهران بلیت مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی