Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، عیسی کلانتری در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی در حوزه مدیریت سبز، با بیان این مطلب اظهار داشت: از سال ۹۷، از فرماندهان ارتش و سپاه درخواست کردیم پادگان‌های کشور را همچون دانشگاه‌ها سبز کنند و امیدواریم در آینده نزدیک پادگان‌های سبز عملیاتی شوند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: امسال سال تولید نام‌گذاری شد و تولیدکنندگان حداکثر سوءاستفاده را می‌کنند که تولید به هر قیمتی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۹۹ درصد مدیران امروز فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند؛ اگر آموزش صحیح ببیند به مراتب مشکلات زیست محیطی کمتر از الآن خواهد بود.

معاون رییس جمهور افزود: خودروسازان گفتند به دلیل تحریم‌ها ما را از نصب فیلترها روی خودروهای دیزلی معاف کنند. ۶ سال تحریم نبود، این کار را انجام نمی‌دادند؛ یک سال تحریم است می‌گویند ما را معاف کنند در حالی که بیش از ۶۰ درصد آلودگی هوای تهران به خاطر خودروهای دیزلی است.

کلانتری ادامه داد: سوءاستفاده این چنینی از موقیعیت برای تخریب محیط زیست است و مدیران ما منافع شرکتی و شخصی را بر منافع عمومی ترجیح می‌دهند.

وی با بیان اینکه امروز محیط زیست ما قربانی عدم اطلاع مدیران است، گفت: در حدود ۴۰ سالی که دنیا حدود ۷ دهم سانتی‌گراد گرم شده است، در ۳۰ سال اخیر کشور ما ۱.۵‌ سانتی‌گراد گرم شده است.

به گفته وی، خیلی راحت سالی ۳ صدم میلی‌متر خاک تشکیل و ۷ دهم میلی‌متر خاک فرسوده می‌شود،‌ اگر می‌خواهیم حافظ حقوق نسل‌های دیگر باشیم باید مدیران ما تقویت شوند.

وی افزود: کمتر از ۹۰ میلیارد مترمکعب آب تصفیه می‌کنیم و از آن طرف‌ بیش از ۹۳ میلیارد مترمکعب آب مصرف می‌کنیم یعنی بالای صد درصد؛ در حالیکه نرم‌ بین‌المللی ۴۰ درصد است.

کلانتری اظهار داشت: در بیرجند فردی بنام شوکت الملک ۱۲۰ سال پیش آموزش زیست محیطی داد و امروز می‌بینیم که هیچ زباله‌ای در کوچه و خیابان‌های این شهر نیست. این موضوع به دلیل آموزش و فرهنگ‌سازی است. قزوین را رد کنید هیچ زباله‌ای نیست اما  کرج پر از زباله است.

محیط زیست برای نسل‌های بعد است، افزود: چون تکنولوژی در اختیارمان است می‌گوییم تولید به هر قیمت و کیفیتی. مدیران خودروسازی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند، اما به کاهش شدت انرژی عمل می‌کنند؟ دنبال منافع خود هستند و به محیط زیست اهمیتی نمی‌دهند.

کلانتری تاکید کرد خودروسازان می‌گویند من فیلتر نصب نکنم و مردم با دوده زندگی کنند و تحریم‌ را بهانه می‌کنند.

کد خبر 458520 برچسب‌ها عیسی کلانتری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عیسی کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم