Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@13:57:37 GMT

واکنش هاشمی به حذف نام شهید از خیابان‌های تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۹۴۶۹

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه یکصدوشصت و پنجمین جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران در خصوص مصلی تهران گفت: تعیین تکلیف تملک آغاز شده و جلساتی نیز در این زمینه در وزارت مسکن و مسؤولان مصلی و شهرداری برگزار شده است. 

اخبار اجتماعی-وی افزود: پروژه برای اینکه مساله رواق، گنبدها و ... تکمیل شود نیاز به منابع دارد و قرار شده وزارت مسکن از طریق دولت اعتباراتی تخصیص دهد و شهرداری نیز قرار است همکاری‌هایی داشته باشد تا پروژه به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: مجری طرح وزارت مسکن و شهرسازی است و مصلی تحت نظر امام جمعه تهران قرار دارد و شهرداری هر کجا احساس کند می‌تواند اقداماتی صورت دهد آن را انجام خواهد داد. 

* ماجرای تذکر اعضای شورای شهر به رئیس‌جمهور 

هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اعضای شورای شهر در تذکرهایی که ارائه می‌دهند بجز شهرداری رئیس جمهور،‌ مجلس و حتی نمایندگان را خطاب قرار می‌دهد گفت: در آیین‌نامه مربوطه تکلیف تذکرها مشخص است بعضی از مسائلی که مطرح می‌شود حالت نطق پیش از دستور دارد اما اعضا آن را به صورت تذکر ارائه می‌دهند هر جلسه می‌تواند سه تذکر داشته و از‌ آنجایی که مدت زمان نطق 10 دقیقه و تذکر 3 دقیقه است اجازه بدهید که من هم بپسندم به جای نطق میان دستور اعضا تذکر دهند. 

وی گفت: از آنجایی که قانون شوراها درست اجرا نشده در اجرا دارای تداخل جدی هستیم و مجبور می‌شویم برای حل موضوعاتی به رئیس‌جمهور، مجلس و نمایندگان تذکر دهیم و از این طریق آنها بدانند وظایفی را در شهر عهده‌دار هستند. 

رئیس شورای شهر گفت: به طور مثال در مورد تذکری که امروز یکی از اعضا درمورد قانون مدیریت بحران داده نمونه‌ای از این موضوعات است و ما براساس این قانون بحران در شهر را تا 300 کشته مسئولش هستیم و باید پیگیری کنیم و بحرانی با کشته‌هایی بیش از این مسئولیتش برعهده وزارت کشور است. 

وی گفت: در موضوعاتی مانند آموزش و پرورش، ترافیک و ... تداخلاتی وجود دارد که اعضا آنها را تذکر می‌دهند و تا زمانی که مشکل برطرف نشود این روند ادامه دارد. 

* نصب فیلتر دوده بر روی برخی از خودروها سبب آسیب به موتور خودرو می‌شود 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیرا معاون اول رئیس‌جمهور دستور نصب اجباری فیلتر دوده بر وسایل حمل و نقل را لغو کرده است و واکنش شما در این زمینه چیست، گفت: دو نظر در این راستا وجود دارد نخست اینکه فیلتر دوده اگر مربوط به طراحی خودرو نباشد و بخواهیم آن را اضافه نصب کنیم راندمان موتور را کاهش و مصرف سوخت را افزایش می‌دهد. 

وی بیان داشت: در نظر دوم برخی می‌گویند این اقدام درست است و سبب پیشگیری از انتشار ذرات معلق در فضا می‌شود که این موضوع علمی است و من آن را امتحان نکردم البته معقول است که اگر فیلتر دوده نصبش بر روی خودرو طراحی نشده باشد راندمان موتور را کاهش دهد. 

هاشمی عنوان کرد: دلیل اینکه چرا معاون اول رئیس جمهور مانع از نصب اجباری فیلتر دوده شده نمی‌دانم ولی درمورد اتوبوس ها باید به سمت استفاده از گاز برای سوخت آنها و یا برقی شدنشان پیش رویم. دنیا نیز به همین سمت و سو پیش رفته است. 

* نظرم درمورد نامگذاری خیابان‌ها مشابه شهرداری است

رئیس شورای شهر تهران درمورد موضوع حذف نام شهید از برخی از معابر و خیابان‌های تهران گفت: اطلاعیه‌ای مدتی پیش شهرداری در این زمینه ارائه کرد که بسیار جامع بود و پاسخ همه سوالات را داشت و پاسخ من در این زمینه نیز مشابه همان اطلاعیه است. 

وی گفت: به دلیل کمبود وقت من از تکرار این اطلاعیه پرهیز می‌کنم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر شهرداری سوخت اتوبوس رئیس شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • دستگیری یکی از اعضای شورای شهر سردشت
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج