Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد علیخانی در جلسه نوبت عصر شورای‌شهر تهران درباره حذف بند ۱۰ ماده ۵۷ برنامه سوم توسعه مبنی بر اینکه «به منظور کاهش آلودگی اتوبوس‌های مسافربری برون شهری، شرکت های مستقر در این پایانه ها ملزم به تجهیز اتوبوس های مستقر در پایانه به فیلتر جذب دوره موقت در مدت حضور در پایانه هستند» گفت: اگر شرکت مستقر بطور رایگان فیلتر دوده نصب می کند، اشکالی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما اگر قرار است برای فیلتر دوده مبالغ ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان دریافت کنند، قابل قبول نیست.

علیخانی ادامه داد:  اگر شهرداری تلاش دارد برای آلودگی هوا فیلتر را به طور رایگان برای اتوبوس نصب می‌کند، موافق هستیم، اما اگر موضوع نصب فیلتر دوده کاسبکارانه باشد، موافق نیستیم.

 عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: اینکه مردم را مجبور کنید که فیلتر دوده نصب کنند، باید دید چقدر در کاهش آلودگی هوا تاثیر دارد. هنوز نصب فیلتر دوده و و کارایی آن برای شورای شهر مسجل نشده و مشخص نیست .

حجت نظری عضو دیگر شورای‌شهر تهران درباره نصب فیلتر دوده برای اتوبوس‌ها گفت: اتوبوسی که در دانشگاه آزاد حادثه دید و موجب کشته شدن بسیاری از جوانان شد اتوبوس فرسوده بود. اگر اتوبوس‌ها فرسوده باشند نصب فیلتر دوده تاثیر زیادی در کاهش آلودگی هوا ندارد‌.

زهرا صدراعظم نوری نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای‌شهر تهران افزود: میزان آلایندگی که یک اتوبوس دارد بسیار بالاست آنچه امروز هم در هوا قرار دارد ذرات ۲.۵ و ۱۰ میکرون است که حاصل از سوخت خودروهای سنگین است. خودروهایی که در بیرون شهر به داخل شهر می آیند، دارای معاینه فنی نیستند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر معاینه فنی هم داشته باشند، معاینه فنی آنها سوری است.

نوری با بیان اینکه باید راهکاری اندیشیده شود که میزان آلایندگی اتوبوس‌ها کاهش یابد، اظهار داشت: خودرویی که فیلتر دوده داشته باشد، به این معنا نیست که فرسوده نیست. خودروهای مسافربری برون شهری بسیار آلاینده است.

الهام فخاری عضو دیگر شورای‌شهر تهران در این جلسه درباره بند ۱۰ ماده ۵۷ برنامه سوم توسعه اظهار داشت: معاونت مربوطه باید نظارت خود را بیشتر کند و اینکه یک پروژه را به عنوان یک بند در برنامه مطرح کند، دارای اشکال است .

اعضای شورای‌شهر تهران در نهایت بند ۱۰ ماده ۵۷ سوم توسعه را با رای قاطع حذف کردند.

در این ماده شهرداری تهران موظف شده بود به‌منظور کاهش آلودگی اتوبوس‌های مسافربری برون‌شهری، شرکت‌های مستقر در این پایانه‌ها را ملزم به تجهیز اتوبوس‌های مستقر در پایانه‌های مذکور به فیلتر جذب دوده موقت در مدت حضور در پایانه کند.

همچنین اعضای شورای‌شهر ماده ۵۴ را با اصلاحات عبارتی و حذف بند ۷ به تصویب رساندند. همچنین مواد ۵۳، ۵۵ و ۵۶ تصویب شدند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمد علیخانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴

موسی الرضا حاجی بگلو سخنگوی شورای اسلامی شهرمشهد با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی متناسب با هویت شهر مشهد گفت: براساس مناسبت‌های مختلف در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز و همچنین ایام شهادت‌ها و ولادت ها، برای ورود زائرین به مشهدالرضا برنامه ریزی‌های داشته و انجام داده ایم از جمله دفترچه‌های راهنمای زائر حاوی معرفی اماکن زیارتی و سیاحتی تهیه شده و در اختیار زائران قرار گرفته است.

او افزود: کارگروه ملی زیارت اعتبارات خوبی برای مشهد مقدس تصویب و پیش بینی کرده ولی هیچکدام محقق نشده است. به عنوان مثال طبق تصویب در این کارگروه، سهمیه اتوبوس دولتی برای مشهد ۹۰۰ عدد بوده، اما متاسفانه حتی یک اتوبوس هم از این طریق به ناوگان اتوبوسرانی ما اعطا نشده است.

سخنگوی شورای شهر مشهد ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ مصوب کردیم که در مناطق حاشیه شهر مشهد ده خط اتوبوسرانی شهری با ۹۰ درصد تخفیف خدمات ارائه کند و این امر صورت گرفت و همچنان انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ نیز طرح رایگان شدن خطوط اتوبوس‌های منتهی به حرم مطهر رضوی برای زایران را تصویب کردیم، اما این مصوبه در کمیته انطباق رد شد.


حاجی بگلو در خصوص تغییر نام خیابان طبرسی منتهی به حرم مطهر رضوی به نام امام جواد (ع) بیان کرد: هر طرحی برای بررسی در شورا باید حداقل امضای پنج یا هشت نفر از اعضا را داشته باشد که این طرح هم چنین بود، اما بنده از اسامی اعضا موافق آن اطلاعی ندارم، اما این مصوبه در کمیته انطباق تایید نشده و صورت نخواهد پذیرفت.

او در خصوص پروژه خطوط مترو در مشهد تصریح کرد: طبق وعده شهرداری تا پایان ۱۴۰۴ حفاری‌های مترو به پایان خواهد رسید و بعد از آن بیشتر درگیر تجهیز و آماده سازی ایستگاه ها، ریل گذاری و خرید واگن خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره پرداختی‌ها به پیمانکاران شهرداری تاکید کرد: شهرداری مشهد حدود ۴ هزار پیمانکار در پروژه‌های مختلف دارد و آنها قلب تپنده شهرداری هستند. به زودی پرداختی‌های این پیمانکاران  واریز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟